Alfredo Albastru

Alfredo Albastru
Alfredo Blue necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 496 calorii. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui De Bivol Și Brânză Albastră Fettuccine Alfredo, Cordon albastru de pui la cuptor sănătos cu conopidă Alfredo, și Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează usturoiul în ulei de măsline până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
4
Scoateți usturoiul și rezervați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați brânza albastră, parmezanul și smântâna. Se amestecă până se topesc brânzeturile. Se amestecă uleiul din tigaia cu usturoi. Condimentează cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
ParmezanParmezan
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
6
Aruncați sosul cu paste fierbinți și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista