Albuș de ou și Frittata de roșii uscate la soare
Dacă aveți aproximativ 34 minute pentru a petrece în bucătărie, albușul de ou și Frittata de roșii uscate la soare ar putea fi o uimitoare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 80 de calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Această rețetă din rețetele mele necesită sare kosher, cremă de tartru, albușuri de ou și ceapă verde. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți sare și albușuri într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și piper; bateți până se formează vârfuri moi. Îndoiți ușor roșiile și ceapa.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Întindeți amestecul de albuș de ou uniform în tigaie; aranjați pene de ricotta deasupra.
Stropiți cu ulei de roșii.
Coaceți la 400 timp de 16 minute sau până când sunt umflate și aurii. Slăbiți cu o spatulă; glisați pe un platou.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.