Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul negru cu crustă de porumb albastru. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $3.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 702 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, oțet de vin, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Încercați Albastru Porumb Crusted Negru Bas, Biban de mare negru cu porumb și Jumbo Lump crab sote, și Pui Cu Crustă De Tortilla Albastră Cu Salată De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Condimentați fiecare file de snapper cu condimente de casă pe ambele părți. Dip
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
În 3 boluri separate de mică adâncime, făină, zară și chipsuri de tortilla, înmuiați fileurile în făină, zară și apoi dragați chipsuri de tortilla măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se pune în tigaia fierbinte și se prăjește puțin timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
6
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă zahărul și vinul roșu, până se dizolvă zahărul. Dați focul la mare și adăugați afine.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.