Fructe de mare alb Brodetto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, peștele-spadă, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustacee în Brodetto, Brodetto (Brudet), și Brodetto: Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Condimentează peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Turnați puțină făină pe o farfurie și dragați peștele-spadă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele-spadă până la auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu și gătiți aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și se adaugă vinul. Acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este fragedă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fructele de mare în oală în straturi, începând cu scoicile, apoi creveții, inelele calamari și tentaculele și peștele-spadă. Acoperiți și gătiți până când scoicile tocmai s-au deschis, aproximativ 6 minute. Se amestecă ușor, se acoperă din nou și se fierbe încă 5 minute. Aruncați scoicile care nu se deschid. Se amestecă untul, pătrunjelul, oțetul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)