Alb Fructe De Mare Brodetto

Alb Fructe De Mare Brodetto
Fructe de mare alb Brodetto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, peștele-spadă, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustacee în Brodetto, Brodetto (Brudet), și Brodetto: Supă De Pește.

Instrucțiuni

1
Condimentează peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Turnați puțină făină pe o farfurie și dragați peștele-spadă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele-spadă până la auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu și gătiți aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și se adaugă vinul. Acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este fragedă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fructele de mare în oală în straturi, începând cu scoicile, apoi creveții, inelele calamari și tentaculele și peștele-spadă. Acoperiți și gătiți până când scoicile tocmai s-au deschis, aproximativ 6 minute. Se amestecă ușor, se acoperă din nou și se fierbe încă 5 minute. Aruncați scoicile care nu se deschid. Se amestecă untul, pătrunjelul, oțetul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista