Fructe de mare alb Brodetto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, peștele-spadă, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustacee în Brodetto, Brodetto (Brudet), și Brodetto: Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Condimentează peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Turnați puțină făină pe o farfurie și dragați peștele-spadă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele-spadă până la auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu și gătiți aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și se adaugă vinul. Acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este fragedă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fructele de mare în oală în straturi, începând cu scoicile, apoi creveții, inelele calamari și tentaculele și peștele-spadă. Acoperiți și gătiți până când scoicile tocmai s-au deschis, aproximativ 6 minute. Se amestecă ușor, se acoperă din nou și se fierbe încă 5 minute. Aruncați scoicile care nu se deschid. Se amestecă untul, pătrunjelul, oțetul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Calmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii