Alb Fructe De Mare Brodetto

Alb Fructe De Mare Brodetto
Fructe de mare alb Brodetto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, peștele-spadă, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustacee în Brodetto, Brodetto (Brudet), și Brodetto: Supă De Pește.

Instrucțiuni

1
Condimentează peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Turnați puțină făină pe o farfurie și dragați peștele-spadă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele-spadă până la auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pește-spadăPește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu și gătiți aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și se adaugă vinul. Acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este fragedă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fructele de mare în oală în straturi, începând cu scoicile, apoi creveții, inelele calamari și tentaculele și peștele-spadă. Acoperiți și gătiți până când scoicile tocmai s-au deschis, aproximativ 6 minute. Se amestecă ușor, se acoperă din nou și se fierbe încă 5 minute. Aruncați scoicile care nu se deschid. Se amestecă untul, pătrunjelul, oțetul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
CalmarCalmar
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
9
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Revista