Fructe de mare alb Brodetto este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 6,42 USD pe porție. O porție conține 541 calorii, 53G de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, peștele-spadă, pătrunjelul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crustacee în Brodetto, Brodetto (Brudet), și Brodetto: Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Condimentează peștele-spadă cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Turnați puțină făină pe o farfurie și dragați peștele-spadă în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
Bomboane Salvatoare
3
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele-spadă până la auriu pe toate părțile, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Pește-spadă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Transferați pe o farfurie.
5
Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați fulgii de usturoi, ceapă și ardei roșu și gătiți aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și se adaugă vinul. Acoperiți și gătiți, amestecând de câteva ori, până când ceapa este fragedă, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați fructele de mare în oală în straturi, începând cu scoicile, apoi creveții, inelele calamari și tentaculele și peștele-spadă. Acoperiți și gătiți până când scoicile tocmai s-au deschis, aproximativ 6 minute. Se amestecă ușor, se acoperă din nou și se fierbe încă 5 minute. Aruncați scoicile care nu se deschid. Se amestecă untul, pătrunjelul, oțetul și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadă
2 Până La 3 Litri De Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii