Alaskan Halibut Caprese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1193 calorii, 87G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Pentru $12.71 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, pătrunjel, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Lasagna De Halibut Din Alaska, Tacos De Halibut Din Alaska, și Halibut De Citrice Din Alaska.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați un suport pentru cuptor la aproximativ 5 inci de sursa de căldură. Pregătiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Aranjați halibutul pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute. Întoarceți fileurile, condimentați cu sare și piper negru și continuați să gătiți până când carnea este opacă, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Halibut
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Acoperiți fiecare file cu o felie de brânză mozzarella, o frunză de busuioc și, respectiv, o felie de roșii; repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Puneți halibutul la cuptor și coaceți până când brânza începe să se topească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Halibut
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Bateți oțetul balsamic și uleiul de măsline împreună într-un castron; curând peste porții de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.