Alaska La Cuptor
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură prietenoasă cu fodmap? Alaska la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 422 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, înghețată de căpșuni superpremium, tort de lire sterline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 296 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul congelat transversal în felii groase de 1/2 inch. Linia de jos a unei plăci de plăcintă de 9 inci cu felii de tort, unele înjumătățite sau tăiate în bucăți pentru a umple golurile. Înjumătățiți feliile de tort rămase pe lungime și așezați-le în jurul marginii farfuriei. Îndepărtați orice găuri cu bucăți de felii de tort rămase. (Este posibil să aveți câteva felii rămase.)
Tăiați recipientele de hârtie din înghețată și feliați fiecare halbă în 3 runde. Aranjați 3 runde în 1 strat deasupra tortului în farfurie și tăiați fiecare rundă rămasă în 6 pene. Umpleți găurile în stratul de înghețată cu o parte din pene de înghețată și restul de movilă în centrul plăcii de plăcintă. Înghețați 25 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
După ce înghețata și tortul au înghețat 20 de minute, bateți albușurile de ou și un vârf de sare cu un mixer electric până se spumează, apoi adăugați suc de lămâie și continuați să bateți până când albușurile dețin vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, bătând și continuați să bateți până când albii țin doar vârfuri rigide și lucioase.
Scoateți baza de înghețată din congelator și Movilă bezea peste ea, răspândindu-se pe marginea farfuriei pentru a acoperi complet înghețata.
Coaceți în mijlocul cuptorului până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
* Baza poate fi asamblată cu 2 zile înainte și înghețată, înfășurată strâns. Faceți meringue și, după baza de topping, coaceți Alaska 10 minute.* Albușurile din această rețetă pot să nu fie complet gătite. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți folosi albușuri de ou pudră, cum ar fi doar albușuri.