Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete)
Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ajvar (Gust De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), și Vinete Prăjite Și Piper Savura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați tulpina, semințele și membranele albe.
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Puneți ardeii și vinetele tăiate pe o foaie mare de copt și puneți-le în cuptor la aproximativ 4 inci sub broiler. Se fierbe până când pielea de ardei se blisterează și se înnegrește, iar vinetele sunt fragede la mijloc. Cu cât obțineți ardeii mai negri, cu atât aroma este mai bună, așa că nu fiți timizi! Dacă descoperiți că unele se înnegresc înaintea altora, mutați-le pe foaia de copt, astfel încât să se prăjească uniform. Pe măsură ce ardeii se înnegrește, scoateți-i într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic. Când vinetele sunt fragede, scoateți-o pe o farfurie sau pe o tăietură. Scoateți carnea, aruncând orice semințe mari și puneți-o în robotul de bucătărie cu măslinele și usturoiul. Procesați până la neted. Lăsați ardeii să se aburească în vasul acoperit până se răcesc. Apoi dezlipiți pielea înnegrită; cu cât îndepărtați mai multă piele, cu atât mai bine, dar nu vă faceți griji dacă nu puteți obține fiecare bit.
Adăugați-le în vinete în robotul de bucătărie și pulsați pentru a le toca mărunt, dar nu le amestecați într-o pastă netedă.
Scoateți într-un castron și adăugați oțetul, ardeiul iute și sarea după gust.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.