Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete)

Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete)
Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 44 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ajvar (Gust De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), Ajvar (Sos De Ardei Roșu Prăjit Sârbesc), și Vinete Prăjite Și Piper Savura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați ardeii în jumătate și îndepărtați tulpina, semințele și membranele albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Puneți ardeii și vinetele tăiate pe o foaie mare de copt și puneți-le în cuptor la aproximativ 4 inci sub broiler. Se fierbe până când pielea de ardei se blisterează și se înnegrește, iar vinetele sunt fragede la mijloc. Cu cât obțineți ardeii mai negri, cu atât aroma este mai bună, așa că nu fiți timizi! Dacă descoperiți că unele se înnegresc înaintea altora, mutați-le pe foaia de copt, astfel încât să se prăjească uniform. Pe măsură ce ardeii se înnegrește, scoateți-i într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic. Când vinetele sunt fragede, scoateți-o pe o farfurie sau pe o tăietură. Scoateți carnea, aruncând orice semințe mari și puneți-o în robotul de bucătărie cu măslinele și usturoiul. Procesați până la neted. Lăsați ardeii să se aburească în vasul acoperit până se răcesc. Apoi dezlipiți pielea înnegrită; cu cât îndepărtați mai multă piele, cu atât mai bine, dar nu vă faceți griji dacă nu puteți obține fiecare bit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați-le în vinete în robotul de bucătărie și pulsați pentru a le toca mărunt, dar nu le amestecați într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Scoateți într-un castron și adăugați oțetul, ardeiul iute și sarea după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se servește la temperatura camerei sau răcit.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista