Agua De Jamaica (ceai de Hibiscus)
Agua De Jamaica (ceai de Hibiscus) este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Această băutură are 169 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. 1973 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Aceasta reteta de la pur și simplu rețete necesită apă, zahăr, , și . De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Jamaica (hibiscus) Sangria, Hibiscus Pepene Verde Agua Fresca, și Ceai De Hibiscus Cu Var.
Instrucțiuni
Fierbeți apa cu zahăr și condimente: puneți 4 căni de apă și zahăr într-o cratiță medie.
Adăugați scorțișoară, felii de ghimbir și/sau câteva fructe de pădure, dacă doriți.
Se încălzește până la fierbere și zahărul s-a dizolvat.
Abrupt cu flori uscate de hibiscus:
Se ia de pe foc. Se amestecă florile uscate de hibiscus. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Se strecoară: se strecoară într-un ulcior și se aruncă florile de hibiscus folosite, ghimbirul, scorțișoara și/sau boabele de ienibahar.
(În acest moment puteți păstra înainte concentratul, răcit, până când este gata să preparați băutura.)
Adăugați restul de 4 căni de apă (sau dacă doriți să răciți băutura rapid, gheață și apă) în concentrat și răciți.
Alternativ, puteți adăuga gheață și apă sifonată răcită pentru o versiune cu bule.
Adăugați puțin suc de lămâie pentru o aromă mai asemănătoare pumnului.
Se servește peste gheață cu o felie de portocală sau var.