Afumat-bluefish Pateu

Afumat-bluefish Pateu
Afumat-bluefish este un Pateu fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 317 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 21 de fani. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 15 minute. Un amestec de cremă de brânză, păstrăv, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pate De Pește Albastru Afumat, Pate De Pește Albastru Afumat, și Afumat Pate Bluefish pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă șalota, sucul de lămâie și 1/4 linguriță de sare, apoi se bate în cremă de brânză, pește albastru și 1/2 linguriță de piper cu o lingură până se combină bine. Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Pește AlbastruPește Albastru
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
2
Nota bucătarilor: Pt poate fi făcut cu 5 zile înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei pentru a se înmuia (aproximativ 1 oră) înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista