Afine și cimbru Collins
Blueberry și cimbru Collins este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 438 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 4 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, gem de afine, gin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lemon Cimbru Collins, Afine Cimbru Margarita, și Placinta de afine cu lamaie si cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un agitator martini cu capacitate de 2 1/2 cană.
Într-un ulcior, combinați siropul, ginul și sucul de lămâie. La frigider timp de 2 ore. Pentru a servi, adăugați gheață și jumătate din amestecul de gin într-un agitator martini.
Adăugați 2 linguri de gem de afine. Se agită bine și se toarnă în pahare Collins umplute cu gheață.
Adăugați un strop de sodă club și garnisiți cu crengute proaspete de cimbru. Repetați cu ingredientele rămase.
Zdrobiți ușor crengutele de cimbru și puneți-le într-o cratiță mică.
Adăugați zahărul și sucul de mere. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 30 de minute. Tulpina înainte de utilizare.