Afine Savura

Afine Savura
Cranberry savura ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 138 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți mere, grand marnier, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Afine Savura, Afine Smochine Savura, și Afine Savura.

Instrucțiuni

1
Tăiați afinele într - un tocător manual de alimente-nu într-un robot de bucătărie. Tăiați merele și portocalele în cubulețe mici cu pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați bine. Lăsați aromele să se amestece peste noapte sau câteva ore la frigider. Relish poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista