Achiote-Crochete De Cartofi
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Achiote-crochetele de cartofi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 6. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, brânză mozzarella, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Achiote-Crochete De Cartofi, Crochete De Cartofi, și Crochete De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o oală medie grea și acoperiți cu apă rece. Se amestecă sarea și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când este foarte fraged, aproximativ 30 de minute.
În timp ce cartofii fierb la foc mic, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, aproximativ 2 minute.
Adăugați pasta de achiote sau boia afumată, dacă folosiți, amestecați bine până se combină și scoateți-o de pe foc. Pune deoparte.
Se scurge cartofii, se răcește până se poate manipula și se curăță. Puneți-le într-un castron mare cu o furculiță sau un tocător de cartofi.
Adăugați amestecul de brânză mozzarella și ceapă și amestecați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți amestecul în 8 bile și aplatizați-le în torturi de 3 inci.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte. Prăjiți crochetele în 2 loturi, întorcându-le o dată, până se formează o crustă.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Transferați cu grijă crochetele pe un platou. Acoperiți cu rucola și stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Strângeți sucul de lămâie deasupra și presărați sare și piper.