Accentele Crab Louis ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 338 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de avocado copt ferm, oțet balsamic, pansament louis și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Rețete similare includ Crab Louis, Salată De Crab Louis (Louie), și Salată De Crab Louis.
Instrucțiuni
1
Tăiați avocado pe jumătate pe lungime, apoi curățați-l și lăsați-l. Întoarceți jumătățile tăiate cu fața în jos, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii subțiri. Cu o spatulă largă, transferați fiecare jumătate de avocado pe o farfurie, păstrând feliile împreună. Cu degetele, trageți ușor feliile într-un S liber care umple centrul plăcii.
Se amestecă frunzele de salată cu oțet, ulei și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Așezați 2 frunze de andive paralele la vârful fiecărui amestec de crab avocado S. Spoon sub andive și lângă avocado, apoi frunze de salată de movilă pe baza andivei. Împrăștiați farfuriile cu ardeiul gras tăiat cubulețe.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.