Acasă Pe Gama Salată De Ton

Acasă Pe Gama Salată De Ton
Nevoie de o salată fără gluten și pescatariană? Acasă pe gama salata de ton ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, țelină, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Ton cremos în stil casnic se topește, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Sandvișuri Western Range pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți complet cu apă rece. Aduceți apa la fierbere. Acoperiți, scoateți-l de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din apă fierbinte și răciți. Se curăță și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Într-un castron mare, ton fulg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați brânză de vaci, ouă, țelină, ceapă verde, pătrunjel, condimente cu piper de lămâie, sare de țelină, suc de lămâie și maioneză; se amestecă bine. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sare De țelinăSare De țelină
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
OuăOuă

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista