Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 8.11 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 531 calorii, 66g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți roșii înăbușite, oase de pește și capete în bucăți, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele de creveți, precum și picioarele și cojile, dar lăsați cozile aprinse. Puneți cojile deoparte pentru stoc, apoi devein creveții făcând o incizie superficială de-a lungul părții din spate a creveților de la cap până la coadă și îndepărtând orice "gunk"maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2
Scoateți picioarele și ghearele din crab răsucindu-vă și trăgând, acest lucru îl va supune pe bietul tip destul de repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
3
Scoateți clapeta mică de pe partea inferioară a crabului, apoi îndepărtați coaja superioară de corp, rezervând pentru stoc. Folosiți o cheie sau un spărgător de nuci pentru a sparge picioarele și ghearele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
CrabiCrabi
4
Tăiați fiecare corp în 4 segmente. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
5
Încălziți o oală mare la foc mediu până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați aproximativ 2 linguri de ulei de măsline, apoi adăugați ceapa, țelina, păstârnacul și usturoiul. Se prăjește până se înmoaie, parfumat și începe să se rumenească în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați vinul și întoarceți-l la căldură pentru a aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați apa, oasele de pește, capetele/cojile de creveți, cojile superioare ale crabului, cimbru, oregano, pătrunjel, frunze de dafin și sare. Aduceți acest lucru la fierbere și îndepărtați orice spumă care se acumulează la suprafață.Odată ce nu se mai formează spumă, reduceți focul la mediu scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.Se strecoară printr-o strecurătoare și se apasă pe solide cu un tocător de cartofi pentru a scoate până la ultima bucată de stoc. Aruncați solidele.Clătiți oala, puneți-o la foc mediu și adăugați un strop de ulei. Se prăjește ceapa și usturoiul până se înmoaie și se parfumează, apoi se adaugă roșiile și busuiocul.Întoarceți stocul de pește pe care l-ați făcut în oală împreună cu roșiile înăbușite zdrobite și hamsia și aduceți la fierbere.Coborâți focul la mediu scăzut, apoi adăugați crabul, snapperul și scoicile și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Lăsați acest lucru să fiarbă până când scoicile sunt deschise și peștele este gătit (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Adăugați creveții și continuați să gătiți până când creveții devin roz (încă un minut sau două).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
11
Serviți Cioppino în boluri mari, cu niște pătrunjel tocat sau chervil pentru a garnisi și o bucată mare de pâine crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
CioppinoCioppino
ChervilChervil
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista