Acasa
Acasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 292 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți zahăr granulat, piper, lingurifăină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 96 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți ardeii iute Guajillo cu un prosop de hârtie umed. Prăjiți ardeii până se parfumează într-un cuptor cu prăjitor de pâine. Aveți grijă să nu le ardeți sau vor fi amare.
Scoateți tulpina și semințele și puneți-le într-un castron și acoperiți cu apă clocotită timp de 5 minute.
Scurgeți ardeii iute și puneți-i în vasul mic de lucru al unui robot de bucătărie împreună cu gălbenușurile de ou, coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și zahărul. Blitz până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați uleiul de măsline în 5 adaosuri, procesând până se omogenizează de fiecare dată. Dacă robotul dvs. de bucătărie are un tub de alimentare, acesta va funcționa cel mai bine. Când amestecul este neted și fără bucăți, allioli este gata.
Combinați sarea, chimenul măcinat, piperul negru și oregano Mexican într-un castron mic și presărați uniform pe ambele părți ale peștelui. Se toacă varza cu o mandolină sau un cuțit ascuțit și se acoperă cu apă cu gheață.
Adăugați 1 1/2 " de ulei într-o oală cu fund greu și încălziți la 360 de grade F. Pregătiți un suport de sârmă căptușit cu câteva straturi de prosoape de hârtie.Pudrați peștele uniform cu 2 linguri de făină.
Puneți restul de 1/2 cană într-un castron. Când uleiul este la temperatură, adăugați berea în făină și amestecați rapid împreună. Este în regulă dacă există câteva bulgări, dar asigurați-vă că nu amestecați prea mult.Bateți peștele și prăjiți-l în loturi până se rumenesc.
Scurgeți peștele pe suportul căptușit cu prosoape de hârtie. Odată ce tot peștele este prăjit, creșteți căldura uleiului la 375 de grade F. prăjiți din nou peștele până când crusta se rumeneste. Al doilea prăjit asigură că peștele rămâne crispy.To construiește-ți tacos-urile de pește, încălzește tortilele și scurge și usucă varza. Puneți o tortilla și adăugați niște varză mărunțită, acoperiți cu niște pește prăjit și allioli de var chili.
Se servește cu pene de var pentru stoarcere.