Acasa
Acasă este un fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 478 calorii, 5g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 4,47 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână halibut, roșii cherry, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a planifica să faceți acest lucru, puneți cartofii întregi într-o oală suficient de mare pentru a ține toate cele 4 și acoperiți cu apă. Sărați din belșug apa, apoi adăugați aproximativ 2 linguri de ceai earl grey. Aduceți la fierbere și verificați culoarea apei, ar trebui să fie o culoare maro închis, dacă nu este Adăugați mai mult ceai. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, apoi gătiți până când puteți trece doar o furculiță în centrul unui cartof. Opriți focul și lăsați cartofii să se răcească în lichid, apoi dați-i la frigider overnight.To porniți panzanella, aruncați cuburile de pâine în 1 lingură de ulei de măsline și puțin piper negru.
Se întinde pe o foaie de copt într-un singur strat și se pune într-un cuptor de 300 de grade până când cuburile sunt maronii aurii și crocante.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Într-un castron mediu, adăugați cartoful Earl grey tocat, Roșia, porumbul și mitsuba.Pentru pansament, amestecați toate ingredientele împreună. Wasabi-ul începe să-și piardă potența imediat ce este ras, așa că asigurați-vă că îl scufundați rapid în ulei și suc de yuzu.Pentru halibut, începeți să încălziți o tigaie din fontă la foc mediu în timp ce pregătiți peștele, astfel încât să se încălzească foarte mult. Frecați toate părțile fileurilor cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate. Este important să-l obțineți cât mai uscat posibil pentru a-l face crocant la exterior. Când tigaia este fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei cu punct de fum ridicat în tigaie, apoi presărați doar partea de piele a halibutului cu sare și piper alb.
Puneți fileurile cu pielea în jos în tigaie și prăjiți netulburate până când este opac la jumătatea fileurilor și se desprind ușor de pe tigaie. Folosiți prosoape de hârtie pentru a usca cu atenție suprafața fără piele a halibutului (aveți grijă, uleiul va pulveriza), apoi sareți și piperați această parte. Întoarceți halibutul și continuați să prăjiți până când se rumenesc pe partea cărnii și se fierbe (aproximativ jumătate din timp cât l-ați gătit pe partea pielii).
Transferați fileurile pe o farfurie în timp ce terminați panzanella.To finalizați panzanella, adăugați cuburile de pâine și pansamentul în vasul cu legume și aruncați pentru a acoperi totul cu pansamentul. Puneți un strat de panzanella pe o farfurie, apoi acoperiți cu un file de halibut.