Acasa

Acasa
Acasă este un fără lactate și pescatarian garnitură. O porție conține 478 calorii, 5g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 1 și costă 4,47 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână halibut, roșii cherry, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de a planifica să faceți acest lucru, puneți cartofii întregi într-o oală suficient de mare pentru a ține toate cele 4 și acoperiți cu apă. Sărați din belșug apa, apoi adăugați aproximativ 2 linguri de ceai earl grey. Aduceți la fierbere și verificați culoarea apei, ar trebui să fie o culoare maro închis, dacă nu este Adăugați mai mult ceai. Reduceți căldura pentru a menține un foc mic, apoi gătiți până când puteți trece doar o furculiță în centrul unui cartof. Opriți focul și lăsați cartofii să se răcească în lichid, apoi dați-i la frigider overnight.To porniți panzanella, aruncați cuburile de pâine în 1 lingură de ulei de măsline și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se întinde pe o foaie de copt într-un singur strat și se pune într-un cuptor de 300 de grade până când cuburile sunt maronii aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. Într-un castron mediu, adăugați cartoful Earl grey tocat, Roșia, porumbul și mitsuba.Pentru pansament, amestecați toate ingredientele împreună. Wasabi-ul începe să-și piardă potența imediat ce este ras, așa că asigurați-vă că îl scufundați rapid în ulei și suc de yuzu.Pentru halibut, începeți să încălziți o tigaie din fontă la foc mediu în timp ce pregătiți peștele, astfel încât să se încălzească foarte mult. Frecați toate părțile fileurilor cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta cât mai multă umiditate. Este important să-l obțineți cât mai uscat posibil pentru a-l face crocant la exterior. Când tigaia este fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei cu punct de fum ridicat în tigaie, apoi presărați doar partea de piele a halibutului cu sare și piper alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Yuzu JuiceYuzu Juice
Earl GreyEarl Grey
HalibutHalibut
MitsubaMitsuba
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
WasabiWasabi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți fileurile cu pielea în jos în tigaie și prăjiți netulburate până când este opac la jumătatea fileurilor și se desprind ușor de pe tigaie. Folosiți prosoape de hârtie pentru a usca cu atenție suprafața fără piele a halibutului (aveți grijă, uleiul va pulveriza), apoi sareți și piperați această parte. Întoarceți halibutul și continuați să prăjiți până când se rumenesc pe partea cărnii și se fierbe (aproximativ jumătate din timp cât l-ați gătit pe partea pielii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
HalibutHalibut
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați fileurile pe o farfurie în timp ce terminați panzanella.To finalizați panzanella, adăugați cuburile de pâine și pansamentul în vasul cu legume și aruncați pentru a acoperi totul cu pansamentul. Puneți un strat de panzanella pe o farfurie, apoi acoperiți cu un file de halibut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista