Acadele de chiftele vietnameze cu sos de scufundare

Acadele vietnameze de chiftele cu sos de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 72 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pește, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Încercați Frigarui vietnamez de chiftele cu sos de scufundare, Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, și Lollipops de miel cu sos de mentă zeiță verde și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 foaie de cookie-uri F. Line cu folie; pulverizați cu spray de gătit (sau folosiți folie antiaderentă).
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de chiftele până se amestecă bine. Se modelează în chiftele de 1 1/4 inch. Pe foaia de prăjituri, așezați chiftelele la o distanță de 1 inch.
Coaceți 20 de minute, întorcându-vă la jumătatea coacerii, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește cel puțin 165 F.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului de scufundare la foc mic până când zahărul este dizolvat; pus deoparte.
Introduceți frigarui de bambus în chiftele fierte; așezați pe farfuria de servire.
Se servește cu sos cald de scufundare.