Acadele de chiftele vietnameze cu sos de scufundare

Acadele de chiftele vietnameze cu sos de scufundare
Acadele vietnameze de chiftele cu sos de scufundare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 72 calorii, 12g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pește, suc de lămâie, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Încercați Frigarui vietnamez de chiftele cu sos de scufundare, Împachetări de creveți și chiftele de porc cu sos de scufundare vietnamez, și Lollipops de miel cu sos de mentă zeiță verde și cartofi prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 foaie de cookie-uri F. Line cu folie; pulverizați cu spray de gătit (sau folosiți folie antiaderentă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele de chiftele până se amestecă bine. Se modelează în chiftele de 1 1/4 inch. Pe foaia de prăjituri, așezați chiftelele la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Coaceți 20 de minute, întorcându-vă la jumătatea coacerii, până când termometrul introdus în centrul chiftelelor citește cel puțin 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele sosului de scufundare la foc mic până când zahărul este dizolvat; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Introduceți frigarui de bambus în chiftele fierte; așezați pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu sos cald de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista