Acadele cu Mousse de somon afumat cu wasabi Creme Fraiche și fulgi de Wonton coapte

Rețeta de acadele cu Mousse de somon afumat cu wasabi Creme Fraiche și fulgi de wonton coapte este gata în aproximativ 8 ore și 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, primar și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 359 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, Creme fraiche, gelatină pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu Wasabi-Creme Fraiche, Triunghiuri de susan wonton cu somon afumat și Wasabi, și Gatiti cartea: triunghiuri de susan Wonton cu somon afumat si Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Ungeți fileul de somon cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust.
Coaceți pe o tavă de foaie în cuptor până la gătit, aproximativ 12 până la 15 minute. Rupeți somonul în bucăți mici cu o furculiță.
Ungeți pielea wonton cu uleiul de măsline rămas.
Puneți wontons pe o tavă de foi și coaceți până se rumenesc și crocante, aproximativ 6 până la 7 minute.
În robotul de bucătărie, amestecați crema de brânză și gelatina până se omogenizează.
Puneți amestecul într-un castron și amestecați somonul gătit și scallions.
Pe o foaie mare de folie de aluminiu, aranjați somonul afumat în 1 strat, apoi acoperiți cu folie de plastic și lăsați-l până când este foarte subțire.
Îndepărtați folia de plastic și întindeți amestecul de brânză cremă peste somon, apoi rulați și înfășurați în folie. La frigider peste noapte.
Într-un castron mic, amestecați pulberea de wasabi și creme fraiche. Zdrobiți wontonii în fulgi.
Scoateți ruloul de somon din frigider, desfaceți și feliați în felii de 1/2 inci. Introduceți o frigăruie de lemn în fiecare felie și transferați-o pe un platou de servire. Se acoperă cu un pic de creme fraiche și o stropire de fulgi wonton.
Bucătăriile Food Network nu au testat această rețetă și, prin urmare, nu putem face reprezentare cu privire la rezultate.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A La Z cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.