Abuelita ' s Ropa Vieja

Abuelita ' s Ropa Vieja
Rețeta Abuelita ' s Ropa Viejan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare din America Centrală. Această rețetă servește 6 și costă 3,69 USD pe porție. Acest curs principal are 285 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână sos de paste Margherita neted, frunze de oregano, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ropa Vieja, Ropa Vieja, și Ropa Vieja.

Instrucțiuni

1
Sezon piept cu 2 lingurite Knorr Bouillon aroma de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2
Încălziți uleiul în cratița de 6 litri sau cuptorul olandez la foc mediu-mare și pieptul maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți pieptul și puneți-l deoparte. Gatiti ardeii verzi in aceeasi cratita, amestecand ocazional, 4 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă usturoiul și se gătește 30 de secunde. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați piept. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți acoperit, amestecând ocazional, 3-1/2 ore sau până când pieptul este fraged.
5
Scoateți din căldură.
6
Scoateți pieptul și răciți ușor. Tăiați pieptul cu două furculițe, apoi reveniți la amestecul de sos; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Serviți, dacă doriți, peste orez fiert fierbinte. Timp de preparare: 15 Minute Timp de preparare: 45 Minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista