Absolut cel mai bun Scampi creveți
Absolut cel mai bun Scampi creveți este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 502 calorii, 37g de proteine, și 30g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 40 minute. 244 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, pătrunjel, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Coniac Butterscotch ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Creveți Scampi Pentru Unul, și O Tigaie Creveți Scampi.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, sarea, piperul și piperul de cayenne.
Se amestecă bine. Creveți de dragare în amestec de făină.
Într-o tigaie mare, sotati crevetii dragati in ulei de masline timp de 5 minute la foc mare. Aruncați creveții des pentru a preveni arderea.
Transferați creveții cu o lingură pliată într-un vas de servire, lăsând uleiul în tigaie.
În aceeași tigaie, sotati usturoiul, ceapa, pătrunjelul și oregano la foc mediu timp de 3 minute; amestecând constant. Puneți amestecul peste creveți. Întoarceți tigaia la foc. Preîncălziți broilerul la foc mediu.
Se toarnă vinul și țuica în tigaie și se aprinde cu un chibrit sau o brichetă. Când flăcările se sting, amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite de pe fundul tigaiei; se toarnă peste creveți.
Așezați vasul de servire a creveților într-un broiler preîncălzit timp de aproximativ 2 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat, persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite de duzină...sau zeci.