A Panini Press Thanksgiving...Squash de ghindă la grătar cu sirop de arțar de afine-ghimbir

O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 270 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sirop de arțar, unt, un vârf de ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ O Presă Panini Ziua Recunoștinței...Plăcintă Cu Dovleac La Grătar, Suc De Ghindă La Cuptor Cu Sirop De Arțar, și Supă de roșii la grătar cu crutoane de brânză la grătar (+ Panini Press Giveaway de la Sargento!).
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul panini la foc mediu-mare.Feliați dovlecelul de ghindă pe jumătate pe lungime și apoi tăiați-l în felii groase de 1/2 inch în cruce.Lucrând în loturi, după cum este necesar, periați untul topit pe câte felii de dovlecei se vor potrivi pe grătar.
Așezați dovleceii pe grătar, cu untul în jos și periați mai mult unt pe cealaltă parte. Închideți grătarul astfel încât grătarele superioare să intre în contact cu dovleceii fără a-l apăsa.Grătiți dovleceii până când sunt fragede și apar semne de grătar întunecate, aproximativ 7 minute.
Transferați în dovlecei pe o farfurie de servire și acoperiți farfuria cu folie pentru a menține dovlecelul cald în timp ce grătiți lotul(loturile) rămas (e).În timp ce dovlecelul se gătește la grătar, aduceți siropul de arțar, merisoarele și ghimbirul la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți siropul de pe foc.
Stropiți siropul de arțar de afine-ghimbir peste dovlecei și garnisiți cu nuci prăjite înainte de servire.