5 Minute Cuptor Cu Microunde Cornbread

5 Minute Cuptor Cu Microunde Cornbread
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați 5 Minute de pâine cu microunde. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 169 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pâine De Porumb Rapidă Cu Microunde, Minute brioșă cu microunde într-o cană, și Cană De Pâine Prăjită Franceză Cu Microunde De 5 Minute.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, sarea, oul, laptele și uleiul vegetal într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Încălziți cuptorul cu microunde la înălțime, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 3 minute, rotind vasul la jumătatea gătitului dacă cuptorul cu microunde nu are o tavă rotativă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
ScobitoriScobitori
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista