5 Ingrediente Tacos De Vită Salsa Verde

5 Ingrediente Tacos De Vită Salsa Verde
Rețeta 5 ingrediente Tacos de vită Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sare kosher, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. 7022 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Cu 3 Ingrediente Crock Pot Salsa Verde, Tacos Cu Carne De Vită Salsa Verde, și Tacos de vită cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de măsline în tigaie medie sau oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați carne de vită măcinată, sare și piper, amestecând până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
4
Adăugați salsa verde și chimen, amestecând până se combină. Reduceți căldura la minim până când este gata de servit.Puteți pune amestecul de carne de vită într-un aragaz lent și gătiți la foc mic timp de 3-6 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista