4-Ouă Devilate Cu Piper
4-Pepper Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, maioneză, boabe de piper roz și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ardei Roșu Prăjit Ouă Deviled, Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ardei roșu jeleu Deviled Ouă cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Feliați ouăle în jumătate de sus în jos. Scoateți gălbenușurile într-un bol mediu de amestecare și puneți albușurile deoparte.
Așezați toate boabele de piper, cu excepția a 1/2 linguriță de boabe de piper roz, într-o mașină de tocat condimente și procesați până la măcinat bine.
Adăugați ardeii măcinați, lichidul caper, maioneza, muștarul, sarea și zahărul în gălbenușurile de ou și folosind o furculiță, amestecați pentru a combina bine.
Așezați amestecul într-o pungă de plastic cu fermoar și tăiați o gaură mică la unul dintre colțuri. Introduceți amestecul în fiecare dintre jumătățile albe. Măcinați grosolan restul de 1/2 linguriță de boabe de piper roz și folosiți pentru a garnisi vârful fiecărui ou.
Se răcește cel puțin 1 oră la frigider înainte de servire.