30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de zmeură-piersică jam

30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de zmeură-piersică jam
30 de minute pentru Casă sigur.JELLUL de congelator de zmeură-piersic jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 200 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți fructe, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt 30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de piersici-caise jam, 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam.

Instrucțiuni

1
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Zdrobiți zmeura bine, câte un strat pe rând. (Apăsați jumătate de pulpă printr-o sită pentru a îndepărta o parte din semințe, dacă doriți.) Măsurați exact 2 căni de zmeură pregătită într-un castron mare. Curățați și lăsați piersicile; tocați mărunt sau măcinați fructele. Măsurați exact 1-1 / 2 căni de piersici preparate în castron cu zmeura. Se amestecă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
4
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
5
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 minute sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
6
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
7
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista