30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de zmeură-piersică jam

30 de minute pentru Casă sigur.JELLUL de congelator de zmeură-piersic jam ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție conține 200 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți fructe, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt 30 de minute pentru Casă sigur.JELLEXCOMBUSTIBIL de piersici-caise jam, 30 de minute pentru Casă sigur.Jeleu de mere congelator Jelly, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam.
Instrucțiuni
Clătiți recipientele și capacele din plastic curate cu apă clocotită. Uscați bine.
Zdrobiți zmeura bine, câte un strat pe rând. (Apăsați jumătate de pulpă printr-o sită pentru a îndepărta o parte din semințe, dacă doriți.) Măsurați exact 2 căni de zmeură pregătită într-un castron mare. Curățați și lăsați piersicile; tocați mărunt sau măcinați fructele. Măsurați exact 1-1 / 2 căni de piersici preparate în castron cu zmeura. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 minute, amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 minute sau până când zahărul este dizolvat și nu mai este granulat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți toate recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. Păstrați la frigider până la 3 săptămâni sau congelați recipiente suplimentare până la 1 an. Dezghețați în frigider înainte de utilizare.