30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de căpșuni

30 de minute pentru Casă sigur.Gemul congelator de căpșuni JELL ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 112 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe sure-jell, căpșuni, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 de ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați 30 de minute pentru Casă sigur.Jell gem de congelator de căpșuni-afine, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell căpșuni-gem de congelator de citrice, și 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Peach congelator Jam pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți 5 recipiente și capace din plastic (1 cană) cu apă clocotită. Uscați bine.
Scoateți și aruncați tulpinile de căpșuni. Zdrobiți bine căpșunile, câte 1 cană odată. Măsurați exact 2 căni de fructe preparate într-un castron mare. Se amestecă zahărul.
Lăsați să stea 10 min., amestecând ocazional.
Se amestecă apa și pectina în cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând constant. Continuați să fierbeți și să amestecați 1 min.
Se adaugă la amestecul de fructe; se amestecă 3 min. sau până când majoritatea zahărului este dizolvat. (Pot rămâne câteva cristale de zahăr.)
Umpleți recipientele imediat până la 1/2 inch de vârfuri. Ștergeți marginile superioare ale recipientelor; acoperiți imediat cu capace.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Jam este acum gata de utilizare. A se păstra la frigider până la 3 săptămâni sau la congelator până la 1 an. (Dacă este înghețat, dezghețați la frigider înainte de utilizare.)