21 Burger

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați 21 Burger. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 713 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mușchi măcinat, pesmet, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Burger Club: Premiat Logan County Burger Patty Topi, Rețetă de burger de vită (burger elvis cu salată și castraveți), și New York Burger Week: Burger covrig cu brânză de bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu, se sotează țelina în 1 lingură de unt, aproximativ 4 minute.
Scoateți țelina și lăsați să se răcească.
Într-un castron mediu, amestecați pentru a combina mușchiul măcinat, firimiturile de pâine, amestecul au jus și țelina sotată. Formați în 4 patties.
Topiți untul rămas în tigaie. Așezați cu grijă chiftelele în tigaie și gătiți 2 până la 3 minute, sau până se rumenesc pe 1 parte. Flip chiftele și locul în cuptorul preîncălzit. Gatiti timp de 12 pana la 15 minute pentru o coacere medie.
Serviți fierbinte pe chiflele prăjite cu condimentele dorite.