Tort cu cafea Crumble-Top
Tortul cu cafea Crumble-Top necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 50 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 373 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, lapte de unt, nuci și zahăr brun. Funcționează bine ca mic dejun. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Brioșurile Bubble-Top , Merele la cuptor vegan cu crumble de ovăz și Humble Pear Crumble .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga in amestecul smantana alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare.
Pune jumătate din aluat într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu felii de mere; se întinde cu aluatul rămas.
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul brun și scorțișoara; se taie in unt pana se sfaramiciaza. Se amestecă nucile.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.