Supă De Tăiței De Pui Vietnameză

Supă De Tăiței De Pui Vietnameză
Reteta Supa de taitei de Pui vietnamez este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 809 calorii, 65g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână anason stelat, scallions, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până anason stelat întreg ai putea urma acest curs principal cu Scones Mini Star-Anason ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Rețete similare includ Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, Supă De Tăiței De Pui Vietnameză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez mare sau oală de stoc, aduceți la foc mic stocul de pui, Sânii de pui, aripile de pui, scallions, usturoi,bețișoare de scorțișoară,anason stelat și ghimbir. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Odată ce pieptul de pui este gătit, îndepărtați-l, lăsați-l deoparte și mărunțiți-l când este răcit. Continuați să fierbeți toate celelalte ingrediente timp de 30 de minute. Apoi strecurați bulionul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta solidele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Adăugați ciupercile, sosul de pește și tăiței în stocul strecurat. Se fierbe până când tăiței sunt încă Al dente, 4 până la 5 minute. Scoateți o parte din tăiței în boluri individuale. Se acoperă cu o parte din puiul mărunțit. Polonic o mulțime de bulion în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Sos De PeșteSos De Pește
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
PolonicPolonic
4
Garnisiți cu varza de fasole,jalapenos și mentă proaspătă și serviți cu sos de pește, sos hoisin,Sriracha și pene de tei. Vai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
SrirachaSriracha

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original" al vinului, vibrant al fructelor fesh. Este ambalat cu arome suculente de ananas, mere delicioase aurii și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista