Supa de legume preparată la gătit lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde setul de rețete pentru feluri principale. Această rețetă are 10 porții. O porție conține 149 de calorii , 14 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 67 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de apă, țelină, piper și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și Whole 30. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute . Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 74% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt supa de vită și orz la slow cooker , supa de pui GUMBO la slow cooker și supa minestrone la slow cooker .
Instrucțiuni
1
Într-un slow cooker de 3 litri, combinați primele 12 ingrediente. Acoperiți și gătiți la putere mare timp de 6-8 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați legumele amestecate; acoperiți și gătiți încă 2 ore sau până când carnea și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch