Somon Cu Salata Calda De Rosii-Msline

Somon Cu Salata Calda De Rosii-Msline
Somon cu salată caldă de roșii și măsline este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Pentru 5,39 USD per porție, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 475 de calorii. Vă este adus de Foodnetwork. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și luați miere, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Cu un scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și somon cu salată caldă de roșii și măsline, somon la grătar cu salată de roșii calde și edamame și cod la prăjit cu tapenadă caldă de roșii, măsline și capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Tapetați o tigaie cu folie și ungeți ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Piept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în FâșiiPiept De Curcan Fără Piele și Fără Os, Tăiat în Fâșii
2
Bateți 2 linguri de ulei de măsline, 1 linguriță de oțet, mierea, fulgii de ardei roșu și 1 linguriță de sare într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
3
Puneți somonul, cu pielea în jos, pe tigaia pregătită și ungeți blatul și părțile laterale cu glazură de miere. Se prăjește până când devine maro auriu și tocmai fiert, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Vârf Generos De Garam MasalaUn Vârf Generos De Garam Masala
4
Între timp, pune usturoiul pe o masă de tăiat și stropește cu un praf generos de sare, apoi se zdrobește într-o pastă cu partea netedă a unui cuțit mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de oțet, măslinele și pasta de usturoi într-o cratiță mică la foc mediu-mare până clocotește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Transferați amestecul într-un bol și adăugați roșiile, țelina și menta. Se condimentează cu sare și se amestecă pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe
7
Serviți cu somonul. Per porție: Calorii 433; Grasimi 26 g (saturate 4 g); Colesterol 97 mg; Sodiu 982 mg; Carbohidrați 10 g; Fibre 1 g; Proteine 38 g
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Marimar Estate Don Miguel Vineyard Cristina Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Marimar Estate Podgoria Don Miguel Cristina Pinot Noir
Acesta este un vin pentru învechire, dar plăcut de băut chiar acum. Nasul complex prezintă arome de mure, conserve de prune și lemn de santal. Gustul, larg și fără sudură, arată un echilibru perfect între fructele atractive și stejarul elegant. Aciditatea vie duce vinul până la capăt și asigură potențialul de învechire îndelungat al acestui vin magnific.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate90
Revista