Rulatini de vinete și dovlecei durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 8 porții și costă 2,03 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 28 g de grăsimi și un total de 480 de calorii . Multe persoane au apreciat foarte mult acest fel principal. 479 de persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, oregano și busuioc, ceapă și cremă de brânză. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinete fără pesmet, Dovlecei și ciuperci la cuptor cu parmezan , Tarte rustice cu dovlecei și vinete și Parmigiana clasică de vinete (mai ușoară) .
Instrucțiuni
1
Curățați și tăiați vinetele pe lungime în șaisprezece felii groase de 1/8 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2
Puneți într-o strecurătoare deasupra unei farfurii; presărați cu sare și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți.
4
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Adăugați ingredientele rămase pentru sos. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 20-25 de minute, pentru a permite aromelor să se îmbine, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Preîncălziți cuptorul la 175°C. Într-un bol mare, combinați mozzarella și crema de brânză; amestecați bine. Într-o tigaie mare, sotați dovleceii în 2 linguri de ulei până se înmoaie; scoateți-i și dați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Puneți ouăle și pesmetul în boluri separate, puțin adânci. Înmuiați vinetele în ouă, apoi în pesmet. Prăjiți vinetele în uleiul rămas, în tranșe, timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Apă Pentru A Permite
9
Puneți o cană de sos într-o tavă de copt neunsă de 33x23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
10
Așezați feliile de vinete peste dovlecei; acoperiți fiecare cu 3 linguri de amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
11
Rulați și așezați cu cusătura în jos în tava de copt. Acoperiți cu sosul rămas. Acoperiți și coaceți 30-35 de minute sau până când face bule.