Salată cu zară de portocale

Salată cu zară de portocale
Salata cu zară de portocale ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți per porție. Acest aperitiv are 223 de calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zară, gelatină de portocale, topping de carton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de zară de portocale, Salată de zară de portocale și Salată de zară de portocale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți ananasul și siropul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă zara. Încorporați toppingul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
3
Se toarnă într-o formă de 8 căni; se răcește 4 ore sau peste noapte.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Arboleda Chardonnay. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay
Arboleda Chardonnay are o culoare galben deschis strălucitor și frumos și foarte parfumat la nas, cu o latură exuberantă care prezintă note pronunțate de fructe tropicale precum papaya, ananas și o atingere ușoară de pepene galben, împreună cu o latură mai complexă și subtilă care s-a dezvoltat. în butoi și amintind de alune, migdale și o notă de pâine prăjită. Gustul este cremos și lung, cu o aciditate delicioasă care conferă prospețime și tensiune. Acesta este un vin complex, plin de tinerețe și structură bună care duce la un final lung, toate promitând o longevitate excelentă în sticlă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista