Pui prăjit

Pui prăjit
Fried Chicken este un fel principal de sud. O porție conține 427 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de praf de ceapă, piper cayenne, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pui prăjit crocant cu ierburi , pui prăjit la cuptor cu piure de conopidă și pui prăjit în tigaie cu lapte .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Taiati pui intregi in 4 piepti, 4 pulpe, 4 pulpe si 4 aripioare si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Preîncălziți uleiul, fie într-o tigaie grea pe aragaz, fie într-o friteuză, la 325 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare4 Sâni Mari De Fazan, Scoși Din Os Cu Pielea și Vârful Aripii Atașate (utilizare
4
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul negru, pudra de usturoi, praf de ceapă și ardeiul cayenne până se amestecă bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
5
Turnați zara într-un alt vas suficient de mare pentru ca puiul să fie scufundat în zara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
6
Pregătiți-vă stația de dragare.
7
Pune puiul într-un castron. Alături, vasul tău cu lapte de unt și, alături, amestecul tău uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
8
Luați-vă sânii, pudrați-i ușor cu amestecul dvs. de făină, apoi înmuiați-i în zară până sunt acoperiți, apoi puneți-i în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate
9
Luați piepții care sunt în amestecul de făină și împingeți agresiv amestecul de făină în puiul umed. Asigurați-vă că puiul este acoperit foarte bine, altfel nu veți obține crusta și crosta pe care o căutați. Pune ușor sânii în uleiul tău fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Ceașcă De Brânză Cheddar Albă MărunțităCeașcă De Brânză Cheddar Albă Mărunțită
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
10
În continuare, repetați pașii de dragare cu celelalte bucăți de pui în această ordine: coapsă, pulpă apoi aripă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
11
Când puneți ultima aripă în friteuză, ar trebui să aveți 16 bucăți de pui în ulei. Setați un cronometru pentru 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
12
După 15 minute, luați un termometru cu sondă și verificați temperatura unui sân. Dacă arată 180 de grade F, tot puiul tău este gata. (Rețineți că va continua să se gătească după ce a fost scos din friteuză.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
13
Scoateți puiul din ulei și lăsați-l să se scurgă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, TocateRecipient Bețișoare De Morcov Pretăiate, Tocate
1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat1 Conserve (10,5 Uncii) Sos De Pui Condensat
14
Lasati sa se raceasca inca 10 minute inainte de servire.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista