Pui prăjit
Fried Chicken este un fel principal de sud. O porție conține 427 de calorii , 23 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă servește 16. Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de praf de ceapă, piper cayenne, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ pui prăjit crocant cu ierburi , pui prăjit la cuptor cu piure de conopidă și pui prăjit în tigaie cu lapte .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Taiati pui intregi in 4 piepti, 4 pulpe, 4 pulpe si 4 aripioare si dati deoparte.
Preîncălziți uleiul, fie într-o tigaie grea pe aragaz, fie într-o friteuză, la 325 de grade F.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul negru, pudra de usturoi, praf de ceapă și ardeiul cayenne până se amestecă bine. Pune deoparte.
Turnați zara într-un alt vas suficient de mare pentru ca puiul să fie scufundat în zara.
Pregătiți-vă stația de dragare.
Pune puiul într-un castron. Alături, vasul tău cu lapte de unt și, alături, amestecul tău uscat.
Luați-vă sânii, pudrați-i ușor cu amestecul dvs. de făină, apoi înmuiați-i în zară până sunt acoperiți, apoi puneți-i în amestecul de făină.
Luați piepții care sunt în amestecul de făină și împingeți agresiv amestecul de făină în puiul umed. Asigurați-vă că puiul este acoperit foarte bine, altfel nu veți obține crusta și crosta pe care o căutați. Pune ușor sânii în uleiul tău fierbinte.
În continuare, repetați pașii de dragare cu celelalte bucăți de pui în această ordine: coapsă, pulpă apoi aripă.
Când puneți ultima aripă în friteuză, ar trebui să aveți 16 bucăți de pui în ulei. Setați un cronometru pentru 15 minute.
După 15 minute, luați un termometru cu sondă și verificați temperatura unui sân. Dacă arată 180 de grade F, tot puiul tău este gata. (Rețineți că va continua să se gătească după ce a fost scos din friteuză.)
Scoateți puiul din ulei și lăsați-l să se scurgă 5 minute.
Lasati sa se raceasca inca 10 minute inainte de servire.