O nouă abordare a unui vechi favorit

O nouă abordare a unui vechi favorit
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă „New Twist To An Old Favorite”. Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 1,49 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și naturală are 78 de calorii , 5 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de spanac baby, ridichi, brânză feta și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Per total, această rețetă obține un scor excelent de 99% . Încearcă „Why This Twist on a Classic Pesto Will Be Your New Favorite” , „Grilled Eggplant Rollintini :: Twist on a Classic” și „All Time Favorite - Gulab Jamun” pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, amestecați spanacul, roșiile, castraveții, ridichile, brânză feta și ardeiul roșu. Presărați deasupra cu dressingul preferat și savurați!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista