Cartofi la foc de tabără
Dacă aveți aproximativ 50 de minute la dispoziție în bucătărie, cartofii Campfire ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. O porție conține 273 de calorii , 5 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 58 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 6 porții. Această rețetă de la Allrecipes are 42 de fani. Un amestec de brânză cheddar, sare și piper, pătrunjel și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 53% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Quesadilla Campfire , Vei fi încântat de acești S'mores skinny congelati, No Campfire Needed și Cartofi umpluți la cuptor (cartofi Tandoori) .
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar exterior la foc mare.
Pe o bucată de folie groasă de aproximativ 50x50 cm, așezați cartofii și ceapa. Ungeți cu unt.
Într-un bol mediu, amestecați brânza Cheddar, pătrunjelul, sosul Worcestershire, sarea și piperul.
Presărați amestecul peste cartofi.
Îndoiți marginile foliei. Acoperiți cartofii cu supă de pui.
Sigilați bine folia și așezați-o pe grătarul pregătit. Coaceți timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii sunt fragezi.