Budincă de pâine Pionier

Budincă de pâine Pionier
Budinca de pâine Pioneer necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 390 de calorii, 13 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți per porție. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Această rețetă de la Taste of Home are 4 fani. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, unt, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați pâine cu brânză pentru femeie Pioneer, budincă de pâine cu caramel fără ou, budincă de pâine aburită fără coacere și budincă de pâine Clean Eating (Făcută cu pâine de mere!) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburile de pâine într-o bucată de 1 litri unsă. vas de copt. Într-o cratiță, încălziți laptele, zahărul, untul și sarea la foc mic până când untul se topește. Într-un castron, bate ouăle; amestecați amestecul de lapte cald. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă peste pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
3
Puneți vasul de copt într-o tavă puțin adâncă cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus la 1 inch de margine iese curat. Pentru sosul de lămâie, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea într-o cratiță. se amestecă apa și coaja de lămâie; aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se ia de pe foc; se amestecă untul, sucul de lămâie și colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
6
Se serveste cald sau rece cu budinca. Pune resturile la frigider.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista