Brownie-uri Blond Toffee
Rețeta Blond Toffee Brownies este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o opțiune extraordinară lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare americană. Acest desert are 191 de calorii, 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 18 și costă 20 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de cărămidă de migdale, făină, zahăr brun și unt. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Brownies cu unt blond, Brownie blond la Mode și Brownie blond la Mode.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă unt și zaharuri.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți în vanilie.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână. Se amestecă bucăți de caramel.
Se întinde într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Brownies-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.