Broșe de pui și sparanghel

Broșe de pui și sparanghel
Brosele de pui și sparanghel sunt o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție conține 784 de calorii, 28 g de proteine și 67 g de grăsimi. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 35 de minute. Un amestec de sos de soia, fulgi de piper, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 47%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Broșele de tofu la grătar Chipotle cu porumb pe stiule și sparanghel, Broșele de pui și Broșele de pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați ingredientele pentru sos. Se acopera si se da la frigider 2-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, zahărul brun, apa, uleiul de susan, fulgii de piper și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
3
Adăugați puiul; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider 2 ore, intorcandu-se din cand in cand.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scurgeți și aruncați marinata. Într-un castron mare, amestecați sparanghelul cu ulei de măsline și sare. Pe șase frigărui de metal sau lemn înmuiat, înfilați alternativ o bucată de pui și două bucăți de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Prăjiți, acoperit, la foc mediu, timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz și sparanghelul este crocant și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Se serveste cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista