Profiterolele cu zmeură, ciocolată albă și fistic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 500 de calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 386 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zmeură, fistic, cremă dublă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Biscotti cu fistic, zmeură și ciocolată albă, Ciocolată Zmeură Fistic Clafoutis, și Profiterole Cu Gelato De Vanilie Și Coulis De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face patiseria choux, cerneți făina pe o foaie mare de pergament de copt. Acest lucru va opri formarea de bulgări de făină în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Puneți untul, laptele, apa, zahărul și sarea într-o tigaie și încălziți ușor până când untul s-a topit complet. Numai după ce untul s-a topit, creșteți căldura și aduceți lichidul la fierbere. Când clocotiți, îndepărtați rapid de pe foc și introduceți făina dintr-o dată. Bateți imediat cu o lingură de lemn până când amestecul formează un aluat care lasă partea laterală a tigaiei curată. Reveniți la foc mic, amestecând, timp de 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc. Se răcește timp de 3 minute. Adăugați treptat oul bătut în aluat, bătând bine între fiecare adăugare, până când aluatul este neted și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Tapetați o foaie mare de copt plată cu pergament de copt. Pipeți sau lingurați aproximativ 24 de bile de aluat peste foaia de copt, permițând spațiu între fiecare pentru creștere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți timp de 20-25 de minute până când profiterolele sunt umflate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți profiterolele din cuptor și introduceți rapid o gaură în fundul fiecăruia pentru a lăsa aburul, apoi reveniți la cuptor timp de 5 minute. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Dacă folosiți zmeură congelată pentru umplutură, dezghețați la cuptorul cu microunde la scăzut timp de 4-5 minute. Răsturnați zmeura, zahărul glazurat și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie sau mini blender și blitz până se omogenizează. Apăsați printr-o sită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Bateți smântâna până se rigidizează, apoi pliați în 4 linguri de sos de zmeură. Puneți umplutura într-o pungă de conducte prevăzută cu o duză puțin mai mică decât găurile pe care le-ați făcut în profiterole. Sau folosiți o pungă de plastic pentru alimente și tăiați vârful unui colț. Introduceți fiecare gaură pe rând și introduceți umplutura până se umple. Profiterolele ar trebui să fie complet reci înainte de a face acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
10
Rupeți ciocolata într-un castron mic, apoi fie topiți la cuptorul cu microunde la foc mic timp de 1-2 minute, amestecând la jumătate, fie peste o tigaie cu apă clocotită. Se lasă să se răcească scurt până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți cu grijă ciocolata topită peste fiecare profiterol umplut și presărați cu fistic. Lăsați să setați. Pentru a servi, stropiți sosul de zmeură rămas peste 6 farfurii de servire și acoperiți fiecare cu 4 profiterole sau pur și simplu serviți sosul într-un castron alături pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Zmeură
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat