Ziua Recunostintei Resturi Umplute Scoici

Ziua Recunostintei Resturi Umplute Scoici
Resturile de Ziua Recunoștinței cojile umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție conține 582 calorii, 28G de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de cremă de brânză, umplutură, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Ziua Recunostintei Resturi Umplute Scoici, Ziua Recunostintei Umplute Scoici.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Așezați curcanul și umplutura în robotul de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate fin și combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Așezați curcanul măcinat și amestecul de umplutură în vasul unui mixer cu suport împreună cu crema de brânză, parmezan, maioneză și 2 căni de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Turcia TerestrăTurcia Terestră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
6
Se amestecă cu atașamentul paletei pe mediu-scăzut până se omogenizează bine.
7
Întindeți 1/2 cană de sos pe fundul vasului pregătit. Umpleți cojile de paste gătite în prealabil cu amestecul de curcan și puneți-le în vas în rânduri strânse. Se acoperă cu sosul rămas și restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste FierteCoji De Paste Fierte
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
8
Coaceți, acoperit, timp de 45 de minute. Descoperiți și gătiți încă 10 minute până când blatul este rumenit și Bulbuc. Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista