Zară-Tort De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată cu lapte. Această rețetă face 9 porții cu 284 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată, cacao, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare includ Tort de ciocolată de casă cu glazură de ciocolată cu migdale, Tort De Ciocolată Cu Lapte Bătut, și Tort De Ciocolată Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți zahărul, untul și vanilia într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până se omogenizează bine (aproximativ 5 minute).
Adăugați albușuri și ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, cacao, praful de copt și sarea într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Combinați zeama, apa și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Întindeți glazura peste tort.