Zară Panna Cotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Zara Panna Cottan. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 259 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca desert. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fructe de pădure, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 25%. Încercați Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
noastre 2 linguri de apă în castron mic; se presara gelatina peste.
Lăsați să stea până când gelatina se înmoaie, aproximativ 10 minute. Pulverizați ușor șase rame de 3/4 cană sau cupe cu cremă cu spray antiaderent.
Încălziți smântâna, coaja de lămâie și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu-mare, amestecând continuu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți doar la fierbere scăzută, amestecând ocazional.
Se adaugă amestecul de gelatină; se ia de pe foc. Se amestecă până se dizolvă gelatina. Se răcește amestecul până la călduț, amestecând des. Se amestecă Zara și vanilia; împărțiți amestecul între ramekinele preparate. Puneți la frigider panna cotta până la set, aproximativ 4 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați în jurul panna cotta în fiecare ramekin.
Așezați placa deasupra fiecărui ramekin și inversați, permițând panna cotta să se așeze pe placă. Se acoperă cu fructe de pădure și se servește răcit.