Glazura Zaatar ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 5 și costă $1.7 pe portie. O porție conține 385 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți maghiran, ulei de măsline, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Proaspete Zaatar Freca, Zaatar Paie, și Zaatar iaurt Dip și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați toate ingredientele cu 1/3 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
* Cumpărați această tartă, boabe uscate măcinate în culoarul condimentelor supermarketurilor bine aprovizionate.