Xavier Steak

Friptura Xavier ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1162 calorii, 88G de proteine, și 85g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 8.58 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sulițe de sparanghel, ulei de măsline, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Xavier Steak, Friptură prăjită la tigaie și burgeri de friptură cu ceapă de vin roșu și cadoul slab al Laurei, și Make-ahead Meal 3 Minute Steak Hoagies cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează fripturile cu sare și piper după gust.
Așezați într-un vas de sticlă și stropiți cu sos Worcestershire. Întoarceți fripturile, acoperiți și refrigerați 15 minute. Întoarceți din nou fripturile și marinați cu 15 minute mai mult.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați fripturile pe grătarul preîncălzit, închideți capacul și gătiți timp de 7 minute. Aruncați sulițele de sparanghel cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Așezați sparanghelul pe grătar, întoarceți fripturile și închideți capacul. Gatiti pana cand fripturile incep sa se intareasca si sunt usor roz in centru, iar sparanghelul este fraged, aproximativ 7 minute suplimentare. Întoarceți sparanghelul la jumătate. Completați fiecare friptură cu 3 sulițe de sparanghel și brânză elvețiană. Continuați să gătiți până când brânza s-a topit.
Scoateți de pe grătar și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.