Vitel Involtini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Involtini de vițel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 357 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați Cotletele de vițel, uleiul de măsline, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Involtini De Vițel Și Anghinare, Rulouri de vițel (involtini) și Caponata, și Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Întindeți firimiturile de pâine într-o tigaie superficială și prăjiți, amestecând o dată sau de două ori, până devin aurii, 8 până la 10 minute.
Lăsați ușor Cotletele de vițel la puțin mai puțin de 1/8 inch grosime între 2 foi de folie de plastic cu partea plată a unui pounder de carne sau cu un sucitor, apoi tăiați în bucăți de aproximativ 4 pe 3 inci.
Se amestecă pătrunjelul, usturoiul, 3/4 cană de brânză, 1/4 cană de ulei și 1/2 linguriță de piper până se formează o pastă.
Amestecați împreună firimiturile de pâine, restul de 1/2 cană de brânză și restul de 1/2 linguriță de piper.
Condimentați ușor cotletele cu sare și piper și întindeți 1 parte a fiecărei bucăți cu 1 linguriță pastă de pătrunjel-usturoi.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie de ceară.
Rulați bucăți de vițel (lipiți părțile în sus), începând de la o parte scurtă. Puneți uleiul de cană rămas într-un castron și înmuiați fiecare rulou în el, lăsând excesul să se scurgă, apoi dragați în amestecul de pâine-pesmet, apăsând ușor pentru a ajuta firimiturile să adere.
Transferați pe foaia de copt.
Filetați 1 rulou de vițel pe o frigăruie, apoi 1 bucată de ceapă, lăsând aproximativ 1/4 inch între ele. Repetați pe aceeași frigăruie de încă 2 ori, apoi transferați frigăruia pe foaia de copt. Asamblați încă 6 frigarui în același mod (ultima frigăruie va avea doar 2 rulouri).
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este fierbinte atunci când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Grătar de vițel pe un grătar ușor uns, acoperit numai dacă folosiți grătar pe gaz, răsturnând o dată, până când rulourile sunt aurii, aproximativ 6 minute în total.
Scoateți vițelul și ceapa din frigarui și serviți imediat.
* Vițelul și ceapa pot fi filetate pe frigarui cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab.•Dacă nu puteți face grătar în aer liber, puteți prăji frigarui de vițel și ceapă. Preîncălziți broilerul și raftul ușor de ulei al unei tigaie pentru broiler. Frigăruie frigarui în 2 loturi de 4 până la 6 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până devin aurii, aproximativ 6 minute pe lot.