Vitel balsamic fiert cu sos de usturoi prăjit

Vitel balsamic fiert cu sos de usturoi prăjit
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.59 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui prăjit cu sos balsamic de usturoi, Usturoi prăjit-sos de friptură balsamică, și Pui prăjit cu Polentan și smochine balsamice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, combinați toate ingredientele, cu excepția vițelului. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați vițelul în oală și fierbeți la foc mediu timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, în lichid, la temperatura camerei.
4
Feliați carnea în 16 Medalioane subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se servește cu sos de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Ungeți uleiul de măsline pe o tigaie și așezați usturoiul deasupra. Prăjiți usturoiul la cuptor până când este foarte moale, aproximativ 45 de minute, acoperind cu folie dacă începe să ardă. Strângeți cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Amestecați usturoiul, smântâna și cimbrul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul de pui la fiert. Amestecați usturoiul. Chiar înainte de servire, se încălzește amestecul, se scoate de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista