Vită afumată cu fasole
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Carnea de vită afumată cu fasole ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 16 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . Pentru 1,07 dolari per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă are 8 porții. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute . Un amestec de carne de porc și fasole, ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 48% , ceea ce este bine. Rețete similare includ fasole la cuptor afumată , ceapă dulce afumată Vidalian și fasole și carne de porc afumată înăbușită cu pappardelle proaspete .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea nu mai este roz; scurgeți-le.
Transferați într-un slow cooker de 3 litri. Adăugați restul ingredientelor. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până se încălzește complet.