Visez la spanac

Visez la spanac
Visez că spanacul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 548 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, coajă de lămâie, picături de slănină rezervate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Placinta De Vis, Vis s, și Baruri De Vis.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Așezați sparanghelul, spanacul și usturoiul în tigaie cu picăturile de slănină; gătiți și amestecați la foc mediu până când sparanghelul este fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se presară în coajă de lămâie și se aruncă pentru a se combina; se amestecă bine în slănină și sos Alfredo. Reduceți căldura la mediu-scăzut și aduceți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă rotini și se întoarce la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se scurge bine.
7
Transferați rotini într-un castron de servire și acoperiți cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
RotiniRotini
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Presărați parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista